Senaste inläggen

Av Anna - 22 januari 2014 15:10

Att det ska ta sån tid? Att det ska behöva bli så många maskiner? Har tvättat allt från jackor till gardiner till förkläde! Med olika färger och olika grader blir det många maskiner. Men vill få allt sånt gjort för jag har ingen lust att ställa mig i tvättstugan det första jag gör när vi flyttat! Ska försöka rensa och packa kläder senare. Det sista hänger på tork nu så det ska jag hämta upp innan det är dags att bege sig till dagis.

ANNONS
Av Anna - 22 januari 2014 01:21

Varför kan ni säkert lista ut själva om ni följer min blogg.. ;)

Min kära kusin börjar ledsna på mina uppdateringar om flytten så jag tillägnar detta inlägg dig Mattias! Haha! ;D

Vi ska köpa ny soffa på fredag har vi bestämt! Anna (grannen) ska köpa våran. :) så vad gör jag då tro? Jo jag sitter och kollar efter soffor och annat skoj jag vill ha! Vi ska köpa nytt databord också så det har jag också kollat efter. Men då är det lätt hänt att man börjar kolla på ALLT ANNAT också! Så nu ligger jag här, alldeles vaken och fantiserar om hur jag ska möblera.

jag är rätt säker på att jag vill ha den här

Börjar bli dags att lägga på ett kol nu. Men jag är inte speciellt stressad, vi har ju trots allt över en vecka på oss att vara ute ur den nuvarande lägenheten! :)

Nej, nu måste jag sova! God natt

ANNONS
Av Anna - 18 januari 2014 14:01

Nästa lördag har vi vaknat i vårt nya hem efter första natten! :)
I veckan ska det packas för fulla muggar! Måndag, tisdag och onsdag är det bara att köra! På torsdagen har jag lektion men då är Niklas ledig.

Nu ska jag umgås med min kurslitteratur tänkte jag.

Av Anna - 17 januari 2014 10:05

Idag får ni kika på några kort jag tog i förrgår

Ebba strejkade den dagen och satt i mitt knä och frös istället så hon blev inte med på kort.

Av Anna - 16 januari 2014 17:03

Det närmar sig :)
Idag besiktades lägenheten. Fick bara nerslag på kökstapeten men det visste jag redan.
Niklas har nyss kommit hem från jobbet och står nu och gör chokladpannkakor! Blir nog gott :) själv ska jag sätta mig vid datorn och skriva på hemtentan.

Av Anna - 14 januari 2014 14:38

Om 10 dagar får vi nycklarna! :)
I lördags var jag, mamma och barnen på jysk och beställde en tamburmajor (dom va slut). Tänkte ha den nedanför trappan så gäster kan hänga av sig där.

Tyvärr ligger vi efter med packningen. Niklas åkte på magsjuka i torsdags så jag och Max flydde fältet hem till mamma och pappa. Kom hem i lördagskväll och hela söndagen gick åt till stallbesök och kalas. Max fick feber i söndags också och är fortfarande dålig. Idag skulle Frida vara barnvakt eftersom jag hade seminarium i skolan men vi har varit vakna inatt då han fick så hög feber, hostade och nös så jag blev hemma med honom istället så han fick sova ut. Och sov ut gjorde han, till 11!

Nu ligger han i soffan och kollar på ninjago för andra gången idag. Igår packade vi ner lite böcker i alla fall. Tänkte försöka ta lite idag också.

Av Anna - 8 januari 2014 20:42

Idag åkte jag, Max och Matilda till Valbo. Max valde ut ett par rödaktiga jeans som han ville ha, dom blir nog fina mot våren. :) jag köpte nytt halsband till Eddie (eftersom han vuxit ur det jag beställde av Sara) och en sele till Ebba. Vilka kanonpriser dom har på Hööks! :) hittade en BH åt mig och så köpte jag hundmat. Det enda som var till fullt pris var halsbandet (49:-) och selen (79:-) men dom var så billiga ändå! :) jag älskar att fynda! :)

Av Anna - 7 januari 2014 11:57

Gick och la mig efter paradise hotel igår men det tog ett tag innan jag kunde somna. På natten kom Max in och efter ett tag var han törstig så jag hämtade ett glas vatten åt honom. I samma veva spyr Eddie så då fick jag ta reda på det också. Max kunde inte somna om direkt och inte jag heller så vi var vakna ett tag (Niklas också). På morgonen ringde inte Niklas väckarklocka så han sov över. Max vaknade inte av mitt larm heller så då låg jag och snoozade i en timme. Tidsoptimist som jag är kom vi 45 min senare till dagis än jag planerat! Tur man pluggar hemifrån idag säger jag bara!
Nej, det blev verkligen ingen bra början nu när vi ska återgå till rutinerna.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se