Presentation

URL:    http://lyckaatttycka.bloggplatsen.se
Registrerad:    2011-12-16 20:52
Senast inloggad:    2017-01-26 08:51
Bloggtitel:    Lycka Att Tycka
Förnamn:    Anna
Efternamn:    Wenngren
Län:    Gävleborgs län
Kommun:    Gävle
Ort:    Gävle
Intressen:   

Jag har väl gått och blivit en Svensson-morsa!

 


Hur gör man nu en presentation utan att den verkar vara en blandning av ett personligt brev och en kontaktannons? Tyvärr har jag inget svar men jag tänkte i alla fall berätta lite om mig:

 

Jag är 27 år, gift och har en underbar son på 5 år. Tillhör familjen gör även våra två hundar. Jag studerar Personal- och arbetslivsprogrammet på Högskolan här i Gävle och är (redan) inne på mitt sista år.

Som ni hör är mitt liv redan fullproppat av måsten. Jag måste laga mat, jag måste hämta på dagis, jag måste gå ut med hundarna, jag måste plugga.... och någonstans måste jag försöka finna lite tid till min man också. Men det är måsten som jag valt och som jag gärna står ut med. Hur mycket får jag inte tillbaka? Pussar och kärlek från alla håll och kanter. Ja, jag älskar mitt Svenssonliv.

Som att inte familj och studier tar tillräckligt med tid så måste jag ju ha en hobby också. Jag tränar och tävlar agility med vår papillon. Har även påbörjat träning med vår blandras men inte fokuserat tillräckligt på honom än.

Jag har mycket åsikter och tycker om att diskutera. Jag vet att jag kan vara en smula besserwisswer men jag kan även erkänna fel eller ändra uppfattning om saker och ting.

Jag ser egentligen inte mitt liv som en massa måsten, och ibland struntar jag fullständigt i dem. Man måste hinna njuta av livet ibland och då föredrar jag tid med familj, vänner eller hundarna istället för porslin i skåpen och inte i diskhon. Du vet aldrig vilka vardagsäventyr som väntar runt hörnet.

 

Min blogg har en tendens att byta riktningar lite då och då. Ibland ligger fokus på politik och samhällsfrågor, ibland på hundarna, ibland på barn, ibland på min vardag. Jag är något av en periodare så vissa månader skriver jag ofta, andra månader knappt alls. Framförallt på sommaren håller jag mig borta från bloggen.

 

Enjoy!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se